1. Construcții
  2. »
  3. BRB HOME
Despre noi:

Execuția produselor se desfășoară pe linii automatizate, rezultând un mobilier din PAL mat și lucios, MDF înfoliat și vopsit, totul ca urmare a proiectelor 3D discutate cu beneficiarii.

Experiența de peste 10 ani în proiectarea și designul produselor de mobilier, ne fac tot mai încrezători. Dăruirea noastră este strâns legată de satisfacția clienților noștri.

Avantaje:

Echipa BRB HOME este dedicată proiectelor personalizate de mobilier, iar rezultatele muncii noastre sunt strâns legate de satisfacția clienților noștri.

Deși firma este nouă pe piață, echipa noastră are o experiență de peste 13 ani în proiectarea mobilierului și design-ul acestuia.

Principalul nostru obiectiv este realizarea unui mobilier de înaltă calitate care să satisfacă orice client.

Proiectarea 3D ne ajută să oferim clientului o imagine asupra aspectului și poziționării mobilierului în spațiul dorit. Astfel, înainte de executare, proiectele sunt atent analizate din ambele perspective, iar apoi sunt realizate cu multă atenție de echipa noastră.

Produse și servicii:

Mobila fabricată la comandă îi oferă clientului flexibilitatea și posibilitatea de a-și crea propriul design din materiale de calitate superioară, cu o gamă largă de culori.

Pentru a oferi produse de calitate superioară echipa BRB HOME utilizeză tehnologie modernă pentru debitarea materialelor, iar căntuirea se realizează cu adeziv de înaltă calitate pentru o îmbinare perfectă și durabilă.

Mobilierul se va îmbina perfect în spațiul de amplasare, totul datorită design-ului rezultat în urma previzualizării 3D a configuratiei dumneavoastră.

Execuția produselor se desfășoară pe linii automatizate, rezultând un mobilier din PAL mat și lucios , MDF înfoliat și vopsit , totul ca urmare a proiectelor 3D discutate cu beneficiarii.

 

Catalog/ broșură: inbound1775815548500247803.pdf
Bucatarie Dristor
Receptie Vama Veche
Secretariat FILL SAM
Bucatarie Pallady
Dormitor Chiajna
Receptie Poiana Campina
Bucatarie DristorReceptie Vama VecheSecretariat FILL SAMBucatarie PalladyDormitor ChiajnaReceptie Poiana Campina