Asociația Câmpina Curată este o organizație nonprofit, neguvernamentală, apolitică, fondată în Municipiul Câmpina în anul 2010.

Scopul nostru este susținerea comunității locale prin dezvoltarea și derularea de programe și proiecte care să vină în sprijinul locuitorilor și agenților economici din Câmpina. Ne propunem ca prin proiectele proprii sau derulate în parteneriat să ne implicăm în mod activ în găsirea de soluții la problemele zonei, din domeniile: social, educație, economic, mediu, cultură etc.

Misiunea asociației este de a contribui la o comunitate puternică, unită și generoasă.

„Cumpără de lângă casă” este un proiect născut în Câmpina și dedicat oamenilor din Câmpina, prin care dorim să ajutăm la întărirea comunității, la dezvoltarea economică a zonei și la stimularea unor acțiuni care fac viața mai plăcută în comunitate.

Organizația noastră dorește să promoveze conceptul de „cumpărături locale” și beneficiile sale în rândul locuitorilor din Câmpina, să atragă atenția asupra faptului că alegerea de a achiziționa un produs sau un serviciu local reprezintă o modalitate de a contribui la dezvoltarea orașului și la creșterea bunăstării tuturor locuitorilor acestuia. Iată de ce acordăm o atenție deosebită și antreprenorilor și firmelor din Câmpina, pentru care am creat o platformă specială în care își pot prezenta afacerea și promova produsele și serviciile direct către publicul cel mai apropiat.

Proiectul „Cumpără de lângă casă” a fost conceput și implementat cu ajutorul specialiștilor în marketing și comunicare din grupul de firme Soceram – Neptun, care ne-au pus la dispoziție pro-bono experiența, know-how-ul și cunoștințele lor și are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității câmpinene.

Locuiești în Câmpina și te întrebi de ce să cumperi de la o afacere locală?

Fiecare decizie de cumpărare are un impact puternic asupra comunității și ajută orașul să prospere. Atunci când cumperi de la o afacere locală:

  • banii tăi rămân în comunitate și ajuți o afacere să se dezvolte
  • te bucuri de un serviciu mai bun sau de un produs personalizat
  • ajuți la menținerea locurilor de muncă și la crearea unora noi
  • ai ocazia să dezvolți relații autentice și să socializezi cu oamenii care muncesc și locuiesc în aceeași zonă cu tine
  • reduci costul cu transportul diverselor mărfuri și, implicit, impactul asupra mediului

Ești un antreprenor din Câmpina și dorești să îți promovezi afacerea?

Ne dorim să ajutăm împreună la dezvoltarea zonei, pentru a crea o comunitate unită și pregătită să facă față provocărilor. Iată de ce ar trebui să ni te alături:

  • beneficiezi de o nouă modalitate de promovare a afacerii
  • ai parte de o vizibilitate mai mare pe piața locală
  • te adresezi direct persoanelor interesate de produsul sau de serviciul oferit, creezi relații cu aceștia și ajuți la menținerea unui climat social pozitiv
  • faci parte dintr-o comunitate unită de antreprenori, care reprezintă interesele economice ale mediului de afaceri din Câmpina
  • participi sau organizezi întâlniri de business sau evenimente și târguri pentru clienți, pentru a-ți face cunoscută afacerea

Indiferent dacă ești un antreprenor și ai o afacere pe care vrei să o promovezi sau o persoană care dorește să cumpere mai informat și conștient de efectele alegerii sale, și tu poți face o diferență în viața ta și a orașului în care locuiești.

Întrucât o comunitate bine conectată este o comunitate SIGURĂ, REZISTENTĂ, CAPABILĂ SĂ PROSPERE, te invităm să te alături și tu proiectului nostru și să susții afacerile locale!