1. Servicii administrative
  2. »
  3. SUNRISE TRAVEL
Despre noi:

Am lansat Sunrise Travel în 2009 din dorința de a împărtăși pasiunea noastră pentru vacanțe și locuri noi de vizitat.

Avem 7 ani de experienţă în vânzarea la stradă şi mai nou, o platformă online, uşor de folosit, care oferă clienţilor nostri posibilitatea de a-și rezerva vacanța din doar câteva clickuri. Suntem o echipă tânără şi energică, mereu pregătită să îţi ofere cele mai frumoase vacanţe.

Ne mândrim cu contribuția, din punct de vedere turistic, la dezvoltarea oraşului Câmpina prin crearea de pachete cicloturistice. Aceasta este o direcție către care ne dorim să mergem mai departe: să construim un mediu propice dezvoltării personale pentru tinerii Câmpineni, prin crearea de locuri de muncă part time şi îndrumare profesională.

Cine suntem noi?

Echipa Sunrise Travel este formată din oameni plini de viață și cu dor de călătorit. Adrian, Mihaela, Alexandra și Cătălina sunt patru oameni pasionați de vacanțe. Alături de noi, avem elevi de liceu, în stagiu de practică, dornici să profeseze în domeniul turismului pe viitor. Ne place foarte mult ceea ce facem iar din acest motiv suntem la dispoziţia clientului mereu cu zâmbetul pe buze.

Ce vă putem oferi?

Vacanţe complete la preţuri competitive: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete turistice pentru seniori.

Consultanţă de călătorie: oferim consultanță de călătorie personalizată pentru experiența  unei vacanțe pe placul tău.

Oferte turistice la preţuri speciale, concursuri cu premii şi multe alte beneficii pentru clienţii fideli.

În plus, dacă ai peste 55 de ani, te numeri printre norocoșii care se bucură de ofertele și petrecerile Senior Voyage. Acesta este un program gândit pentru seniori care vor să-și facă prieteni de călătorii și să viziteze lumea la prețuri speciale.

Poți beneficia de toate produsele și serviciile noastre online și offline (Câmpina, jud. Prahova), trebuie doar să ne urmărești și să ne contactezi.

Unde poți ajunge cu ajutorul nostru? 

Oriunde îți dorești. Am strâns într-un singur loc cele mai bune pachete turistice de la cei mai mari tur operatori din România astfel încât să economisești timp și bani în căutarea celei mai bune oferte.

Cum poți comanda o vacanță?

Foarte ușor. Venind la noi în agenție sau online, atât de pe desktop cât şi de pe mobil sau tabletă. Platforma noastră online actualizează în timp real toate ofertele ca tu să vezi toate vacanțele disponibile. Rezervările se pot face direct pe site și ai posibilitatea să plătești în siguranță cu card bancar online, prin ordin de plată sau în persoană la noi în agenție.

Te așteptăm să devii clientul nostru, iți promitem că ne vei îndrăgi!