1. Sănătate și asistență socială
 2. »
 3. DentFamily
Despre noi:

Cine suntem?

Clinica stomatologica cu peste 30 de ani longevitate, recunoscuta de sute de mii de pacienti tratati si multumiti sub numele Dr. Irimia, a fost rebranduita sub identitatea DentFamily. Asocierea celor doi termeni reprezinta profesia de medic stomatolog din tata in fiica si o echipa de medici formata din 14 specialisti care desfasoara profesia intr-o atmosfera relaxata – de “familie extinsa” care ofera ingrijiri stomatologice premium pentru intreaga familie a pacientului.

Investitii in tehnologie si echipamente.

Echipa DentFamily a investit in ultimii 2 ani peste 80.000 euro in echipamente si tehnologie de ultima generatie pentru a oferi pacientilor servicii de calitate, siguranta si un tratament corespunzator cu ajutorul medicilor specialisti cu o experienta vasta in domeniu.

Cu ce venim nou in intampinarea pacientilor?

DentFamily vine cu know-how, proiecte ample de dezvoltare, o echipa de profesionisti pe toate departamentele, implicarea in proiecte CSR, parteneriate durabile si noi investitii pentru a duce serviciile stomatologice de calitate la nivelul urmator.
Gama noastra de servicii acopera toate ramurile stomatologiei, pacientii nostri avand beneficii precum: radiologie panoramica digitala, consultul interdisciplinar (3 medici specialisti/ interventii chirurgicale complexe), consultanta oferita de specialistul in Patient Care (serviciu gratuit si unic intre competitori in acest moment) si managemntul clinicii care ofera beneficii personalizate pacientului pentru fiecare plan de tratament.

Cum ne puteti repera?

Indiferent ca aveti nevoie de implanturi dentare & estetica dentara premium intr-un timp foarte scurt, un specialist in chirurgie OMF sau paradontologie, un specialist in ortodontie si ortopedie faciala, un stomatolog pediatru pentru ca micutul dvs sa beneficieze de un tratament adecvat fara sa dezvolte fobii sau disconfort, asistenta de calitate sau specialist in Patient Care – la DentFamily gasesti specialistii dedicati profesiei care au grija sa “Aduca viata zambetului tau!”

Tel fix: 0244 333 134
Tel mobil: 0748 433 652
E-mail: office@dentfamily.ro
Web: www.dentfamily.ro
Facebook: DentFamily
Instagram: dentfamilyhouse
Locatie: Grivitei, 75, Campina, Prahova

Produse și servicii:
 • Albire dentară
 • Endodonție
 • Radiologie
 • Ortodonție
 • Pedodonție
 • Implantologie
 • Chirurgie OMF
 • Estetică & fațete dentare
 • Protetică & coroane dentare