1. Sănătate și asistență socială
  2. »
  3. Considine Novicare S.R.L
Despre noi:

Ai nevoie de îngrijire dermatologică?

Atunci te așteptăm în clinica Considine Dermatologie, unde vei avea parte de un tratament modern bazat pe dovezi, de timp generos alocat consultației, de explicații verbale și scrise pentru tratamentul prescris cât și de suport telefonic post-consultație.

Te putem ajuta atât privat cât și cu bilet de trimitere de la medicul de familie, fiind în contract cu CNAS. Nu facem diferențiere între programări și nu avem timp special alocat pentru niciun tip de prezentare (privat/CNAS).

Oferim soluții pentru patologie dermatologică, boli cu transmitere sexuală, căderea părului și afecțiunile unghiei, insuficiență venoasă, ulcerații, escare, boli autoimune, etc.

Efectuăm servicii de dermatoscopie, tricoscopie, estetică (Botox, scleroterapie, PRP, enzime lipolitice pentru bărbie dublă/laxitate cervicală/adipozitate localizată, peeling chimic pentru pigmentare/acnee/riduri, terapia cicatricilor) dar și interventii chirurgicale (biopsii, excizii, chisturi, lipoame, chirurgia unghiei, criochirurgie, electrocauterizări).

Efectuăm consultații la domiciliu în funcție de timpul disponibil, în particular în zona Municipiului Câmpina.

Lista completă a servicilor o regăsiți pe www.considine.ro.