1. Industria prelucrătoare
  2. »
  3. FRAGETICO GROUP
Despre noi:

Pentru ca am dorit sa conjugam dragostea pentru lemn cu activitatea profesionala, am creat in 1999 la Campina,Prahova, societatea Fragetico Group a carei vocatie este de a imagina si de a realiza diverse constructii din lemn inclusiv casa visurilor dvs.

Inainte de a fi elementul de baza al activitatii noastre profesionale, lemnul este inainte de toate, pentru noi cei de la Fragetico Group o pasiune; un material pe care il prelucrezi cu placere, cu dragoste… un material care este suportul ideilor si viselor noastre.

Avantaje:

Procesul de fabricatie regrupeaza toate etapele incepand de la conceptie, studiu, dezvoltare, pana la fabricarea si livrarea produsului din lemn.
In fiecare sector, persoane calificate la nivel de inginer, tehnician superior, sunt prezente si asigura garantia unei fabricatii de calitate. S

Totul este gandit pentru a va facilita si simplifica demersurile in vederea cumpararii unuia dintre produsele noastre.

La noi, la Fragetico Group, satisfactia clientilor nostri este primul nostru obiectiv.
Cea mai mare recompensa pentru noi este nu numai ca vedem clientul multumit dar si mandru de produsul achizitionat de la noi si avem adesea bucuria sa primim felicitari si multumiri in acest sens.

Produse și servicii:

Firma noastra va pune la dispozitie diferite casute de gradina, dar si chioscuri de comercianti.

Casutele de gradina pot fi alegerea perfecta pentru crearea unui spatiu de odihna, dar se pot folosi si ca spatiu de depozitare. Sunt disponibile in mai multe stiluri, pe diferite dimensiuni, in functie de ceea ce aveti nevoie. Acestea sunt solide si ofera un raport pret/calitate foarte bun.

Chioscurile de comercianti sunt disponibile in 2 game: traditionale si pliabile. Cele traditionale au un sistem de montare cu ajutorul holzsuruburilor, iar cele pliabile au un sistem de montare/demontare rapid cu ajutorul balamalelor. Ca si in cazul casutelor de gradina, chioscurile de comercianti sunt disponibile pe mai multe modele si dimensiuni.

Dorim sa va atragem atentia asupra celui mai nou produs realizat de la zero de echipa noastra, si anume casuta de tip A frame. Este o casuta confortabila si se potriveste perfect ca si locuinta de vacanta, mai ales in zonele de munte. Datorita formei acesteia, zapada nu se poate acumula pe acoperis, ceea ce inseamna ca greutatea va fi redusa. Datorita conceptului, acoperisul tine locul peretilor laterali. Avand in vedere forma ascutita a acoperisului, casuta iti ofera un spatiu avantajos atat la parter, cat si la mansarda.

Catalog/ broșură: Catalog Fragetico Group