1. Imobiliare
  2. »
  3. AGENTIA IMOBILIARA CASA EDAN
Despre noi:

SC CASA EDAN CONCEPT SRL este o agenție imobiliară din Câmpina care activează cu succes pe piața de profil începând din anul 2016. Prin calitatea serviciilor oferite, Casa Edan și-a castigat încă de la începutul activității un bun renume, fiind astăzi o societate comercială importantă și respectată în Câmpina. Indiferent de tipul tranzacției imobiliare, vă oferim peste 350 de oferte imobiliare. Fie că doriți să cumpărați sau să închiriați un imobil, găsiți în portofoliul nostru toate tipurile de imobile: garsoniere, apartamente, case și vile, terenuri, spatii comerciale, industriale și de birouri.
Consilierii noștri imobiliari sunt atenți la ceea ce doriți, verifică fiecare oferta în parte înainte de a programa vizionarea acesteia și vă informează despre detaliile imobilului.
Avem personal calificat și cu experiență în domeniul imobiliar, în măsură să vă ofere cele mai bune soluții în orice moment și în diverse probleme imobiliare.

Produse și servicii:

– CONSULTANȚĂ IMOBILIARĂ;
– INTERMEDIERE VÂNZĂRI ȘI ÎNCHIRIERI IMOBILE;
– EVALUĂRI;

VILA DE VANZARE, CARTIER MUSCEL, PRET 500.000 EURO
APARTAMENT 2CAMERE, CENTRAL, 44000 EURO
CASA TIP DUPLEX, COMPLEX REZIDENTIAL, 99000EURO
VILA DE VANZARE, CARTIER MUSCEL, PRET 500.000 EUROAPARTAMENT 2CAMERE, CENTRAL, 44000 EUROCASA TIP DUPLEX, COMPLEX REZIDENTIAL, 99000EURO