1. Hoteluri și restaurante
  2. »
  3. PIZZERIA BELLA
Despre noi:

Restaurantul Bella este un loc de contemplare, întâlniri familiale, degustări culinare și voie bună. iar echipa Restaurantului Bella  lucrează cu energie și imaginație pentru a-și exprima viziunea prin atmosfera și bucatele create aici.

Echipa Bella își propune să aducă creativitate și flexibilitate în exprimarea bucătăriei din Prahova.

Majoritatea ingredientelor sunt aduse de la fermieri locali aflați într-o relație strânsă cu bucătarii, îmbinându-se cu imaginația și iscusința acestora, creând mâncăruri delicioase, care să satisfacă apetitul și exigențele tuturor clienților.

Restaurantul nostru este deschis pentru mic-dejun, prânz și cină, și oferă și serviciu de livrare sau de ridicare al comenzilor. Preparatele noastre pot fi consumate într-o ambianță foarte plăcută în interiorul restaurantului sau pe terasă.

Produse și servicii:

Zeci de retete diferite de paste, pizza, carne, delicii marine, salate servite cu focaccia si delicioasele deserturi, precum și specialități surpriză. Preocuparea noastră este de a alege produsele care povestesc cel mai mult despre gastronomie, despre tradiții și despre gusturi autentice păstrate. De aceea vei găsi în meniul nostru nu doar preparate renumite, dar și feluri de mâncare inovative, care îți vor pune simțurile la încercare și te vor surprinde în mod plăcut.