1. Construcții
  2. »
  3. LIBELL SERV IMPEX
Despre noi:

S.C. LIBELL SERV IMPEX S.R.L. Câmpina este o societate  care are ca domeniu principal de activităţile generale de curăţenie interioară ale tuturor tipurilor de clădiri, curaţenie exterioară a clădirilor, activităţi specializate de curăţenie pentru clădiri, activităţi de dezinfecţie, dezinsecţie şi  deratizare atât pentru interior şi pentru exterior cât şi executarea de lucrări de construcţii.

Societatea a fost înființată în anul 1997 având ca obiect de activitate principală fabricarea sărurilor anorganice de bază (harogeni: cloruri, bromuri, floruri, ioduri; săruri ale clorxiacizilor: hipocloriți, cloriți, clorură) precum și fabricarea săpunurilor şi a produselor active de suprafaţă.

Începând cu anul 2001 societatea, după un studiu bine determinat şi analizat, şi-a schimbat domeniul principal de activitate, respectiv prestarea serviciilor curăţeniei şi de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare a clădirilor şi împrejurimile acestora. Datorită seriozităţii, punctualităţii, utilizării subsţantelor de calitate superioară care oferă beneficiarilor servicii cu eficienţă maximă şi remanenţă prelungită, calitatea serviciilor a crescut, fapt pentru care an de an clientela, atât privată cât şi publică a sporit, societatea realizând de la an la an o mai buna cifră de afaceri. Astfel, în prezent, societatea se află printre primele societăţi cu acest obiect de activitate din judeţ, beneficiind de încrederea multor instituţii importante cu care are contracte de mai bine de 10 ani.  Ne bucurăm de colaboararea cu S.C. NEPTUN S.A. Câmpina, Serviciul Public de Administrare a Pieței Centrale Câmpina, Spitalul de Psihiatrie „VOILA” Câmpina, Comuna Turia-Covasna, Scoala com Scorţeni, precum si multe alte societăţi comerciale cu diverse domenii de activitate din Câmpina şi din împrejurimi.

Începând cu anul 2012, societatea şi-a diversificat activitatea, respectiv a procedat la executarea de lucrări de construcţii simple, respectiv: reabilitări, amenajări interioare, fațade, ajungând ca în timp să execute lucrări de construcții rezidențiale, comerciale și industriale de la zero la cheie. Printre clienţii care au beneficiat de lucrări de construcţii enumeram: Colegiul AVENOR Bucureşti, S.C. FIL SAM S.R.L. Câmpina, Hotel MAREA NEAGRA  Sinaia, SPORTISIMO Câmpina, SCHENKER LOGISTICS ROMANIA S.A., Centrul Financiar B.P.HASDEU, CAMERON Câmpina.

Produse și servicii:

SERVICII:

Activităţile de dezinfecţie (urmăreşte  distrugerea microorganismelor animale și vegetale producătoare de boli, precum şi a germenilor microbieni, patogeni şi a bateriilor), dezinsecţie (urmăreşte distrugerea insectelor dăunatoare şi a celor parazite (tânţari, muşte, gandâci de bucătarie, ploşnițe, purici, molii, furnici) şi  deratizare (urmăreşte eliminarea prin otravire a rozatoarelor (şoareci / şobolani) se execută cu produse care fac parte din lista produselor avizate pentru profilaxia sanitar umană elaborată de Ministerul Sănătăţii de către personal autorizat

LUCRĂRI:

Executăm o gamă completă de lucrări de construcții rezidențiale, comerciale și industriale, reabilitări construcții (amenajări interioare, finisaje exterioare și interioare, fațade),  clădiri de la zero la cheie