1. Construcții
  2. »
  3. Axer Rulote SRL
Despre noi:

Suntem o societate  infintata pe programul Start-Up Plus in anul 2019 , adica un start -up ce a plecat la drum cu 40000 euro finantati de la Uniunea Europeana si de asemenea putem sa ne mandrim cu faptul ca si la momentul prezent suntem singurii din tara care producem si contruim rulote comerciale si remorci de la 0.

De anul acesta ne-am hotarat sa ne dezvoltam activitatea si sa mergem si pe constructia de case din containere si case tip A , lucru care ne va face si mai speciali, insa principala noastra forma de a ne desfasura activitatea ramane productia de rulote comerciale tip Fast -food sau Food Truck cum mai sunt ele cunoscute si de asemenea  remorci.

Practicam aceasta activitate de mai mult timp insainte sa deschidem acest start-up , insa depuenrea unui plan de afaceri in fata unei comisii a unui program finantat de Uniunea Europeana ne-a ajutat sa ne dezvoltam si mai mult activitatea si sa ne facem cunoscuti pe piata.

Tanase Dragos este administratorul societatii, un tanar de 39 de ani ce a inceput prin a lucra impreuna cu tatal lui la rulotele pe care tatal lui le crea inainte la atelierul sau de acasa, urmand apoi un curs de competente antreprenoriale la Camera de Comert si Industrie Prahova si astfel ajungand in pozitia in care acum avem comenzi carora nu facem fata.

Dorim sa ajungem sa fim printre primii in piata si sa fim cei mai cautati in productia de rulote comerciale

Avantaje:

Personalizam si creem la comanda orice tip de rulota fast-food comerciala, sau remorca si de asemenea producem si case tip Bungalow sau containere la comanda   orice marime si orice nunata cu toate dotarile complete

Produse și servicii:

Producem rulote comerciale de la 0 orice marime, orice model