1. Comerț, reparații auto-moto
  2. »
  3. SC ZONE CONSTRUCT SRL
Despre noi:

SC ZONE CONSTRUCT SRL a fost infiintata in februarie 2006 avand ca obiect principal de activitate comert cu amanuntul al materialelor de constructii.
Sediul social se afla in Mun. Campina, str. Bobalna nr 16, si este compus dintr-un spatiu comercial format din 6 magazine avand fiecare gama diversificata de produse, depozit pentru materialele grele ( ciment, var, adezivi, rigips si accesorii etc. ), parcare pentru clienti si birouri.
Vanzarea produselor se face pe baza de comanda scrisa sau telefonica iar livrarea se efectueaza direct din incinta depozitului sau cu autoutilitarele din dotare la domiciliul clientului. Comercializarea si distributia materialelor se desfasoara pe raza municipiului Campina si a localitatilor vecine cum ar fi : Com.Brebu, Com.Valea Doftanei, Lunca Mare, Poiana Campina, Breaza, Slobozia , etc.

In cursul anului 2011 societatea a deschis un punct de lucru (magazin) cu gama diversificata de produse intr-o zona rurala si anume in comuna Banesti, iar in cursul anului 2012 am deschis un nou punct de lucru cu o gama la fel de diversificata, tot intr o zona rurala si anume in Com.Sotrile, sat Lunca Mare. Tot in acelasi an , s-a deschis un al treilea punct de lucru de aceasta data intr-o zona urbana, in Mun. Campina, str.B.P.Hasdeu, acest spatiu fiind dotat cu intreaga gama de produse pentru instalatii electrice , sanitare si termice, lucru ce a dus la multumirea clientilor.
In anul 2016 am deschis un nou punct de lucru specializat numai pe gama de vopsele, baituri, lacuri, tencuieli, inclusiv masina de colorat, iar in anul 2018 am deschis langa magazinul de vopsele un nou punct de lucru specializat pe echipamente de protectie si scule electrice.