1. Comerț, reparații auto-moto
  2. »
  3. SC TEKNICA LEGNO SRL
Despre noi:

În anul 2013 a luat naștere firma TEKNICA LEGNO din pasiune pentru calitate, perfecțiune și noutate, cu scopul de a satisface chiar și cele mai exigente gusturi ale fiecărui client în parte. Compania noastră oferă produse și servicii de calitate superioară, asigurând în același timp un raport optim calitate-preț. Vă prezentăm o gamă largă de produse printre care enumerăm: accesorii mobilier, pal melaminat și hidrofugat, blaturi de bucătărie, PFL, panouri MDF lucios și mat și saltele de pat. De asemenea, oferim servicii de debitare, aplicare cant și asistență. O primă vizită se va transforma astfel, într-o invitație de a reveni oricând în magazinul nostru! Toate acestea nu ar fi posibile fără o echipă bine instruită și orientată către client ori fără partenerii noștri cu tradiție în industria mobiliei.

Echipa TEKNICA LEGNO realizează mobilier la comandă din PAL, MDF, MDF VOPSIT, MDF ÎNFOLIAT și MDF FREZAT pentru locuința sau afacerea dumneavoastră.

Putem să îți transformăm viziunea în realitate!

Hai să ne cunoaștem! Fiți încrezători și apelați la noi! Împreună găsim soluții!

TU CU IDEEA, NOI CU PROIECTUL!

DESCOPERĂ PORTOFOLIUL NOSTRU!

Avantaje:

Ne caracterizează dorința constantă de a oferi clienților o gamă variată de mobilier cu un design modern.
Mobilierul realizat în funcție de preferințele clientului prezintă un design deosebit, oferă o funcționalitate a spațiului amenajat și este realizat în concordanță cu dimensiunile, culorile și accesoriile dorite.
Proiectarea 3D ne ajută să oferim clientului o imagine asupra aspectului și poziționării mobilierului în spațiul dorit.
CLIENTUL MAI PRESUS DE ORICE!

Produse și servicii:

Comanda dumneavoastră urmărește un proces etapizat și realizat la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate, care începe cu măsurătorile, continuă cu realizarea proiectului de mobilier și se termină cu transportul și montajul acestuia. Lucrăm cu producători și furnizori cunoscuți în domeniu.
Pentru noi cuvintele sunt întotdeauna susținute de fapte, așadar dacă veți colabora cu noi veți avea parte de avantaje și beneficii care merită luate în seamă!