1. Comerț, reparații auto-moto
  2. »
  3. Lezalin – Ciufarici
Despre noi:

SC Lezalin Prod Com SRL este o firma infiintata in 1997, fiind in piata locala, (alaturi de campineni si nu numai) de peste 25 de ani , prin  comercializarea  produselor de imbracaminte si incaltaminte pentru copii, a articolelor pentru botez dar si a articolelor de mobilier pentru copii (paturi, scaunele pentru masa si multe altele).

Aparitia pe piata locala a firmei noastre, la acel moment,  a venit din nevoia de a aduce un suflu nou in acest domeniu, reprezentat in primul rand de calitatea articolelor comercializate, Acesta fiind principalul element distinctiv care ne-a pastrat aproape de clientii nostri in toti acesti ani, aceasta relatie cimentata rezultand in oferirea continua a serviciilor noastre catre generatii succesive de copii din cadrul acelorasi familii. Experienta obtinuta in acesti 25 de ani ne-a ajutat sa cream o baza solida de clienti, din tot judetul Prahova dar si din Bucuresti, urmand ca prin lansarea site-ului sa ne indreptam spre clienti din toata tara.

In acest moment ne bucuram sa fim distribuitor exclusiv pentru comunitatea din Campina a doua marci vestimentare premium: Newness (pentru imbracaminte copii) si Bubble Kids (pentru incaltaminte pentru copii), ambele marci provenind din Spania, produsele oferite de aceste firme fiind din cele mai calitative materiale.

Un alt beneficiu important al magazinului nostru il reprezinta asistenta personalizata oferita de echipa noastra, echipa cu o vechime de peste 23 de ani in domeniu.

Va asteptam sa ne treceti pragul!

Avantaje:

Produse de cea mai buna calitate, marci exclusive in Campina: Newness si Bubble Kids, asistenta personalizata si experimentata