1. Comerț, reparații auto-moto
  2. »
  3. Floraria MACU
Despre noi:

Flori, cadouri si evenimente. Floraria MACU propune campinenilor un concept nou de florarie: un spatiu unde dragostea pentru natura este transpusa in aranjamente florale contemporane. Realizam buchete si aranjamente pentru ocazii deosebite cu livrare gratuita in Campina. Selectia de cadouri din atelierul nostru este asigurata de furnizori locali sau din Romania si cuprind: ciocolata artizanala, lumanari parfumate din ceara de soia, pachete cadou cu ceaiuri si ciocolata calda, vinuri si multe altele. Ne ocupam de asemenea cu organizarea evenimentelor private sau corporate, oferind servicii complete de planificare, inchiriere logistica si consultata pentru toate detaliile unui eveniment reusit – de la alegerea tipurilor de flori pana la mobilierul necesar evenimentului tau.

Fie ca ai de nevoie de aranjamente florale pentru aniversare, buchete de flori pentru zile de nastere, cadouri speciale, echipa de specialisti in design si floristica de la MACU te ajuta sa gasesti un cadou memorabil.

THE EVENT STATION SRL este un proiect care a inceput in 2019, dedicat evenimentelor si continuat din 2021 cu servicii specializate de floristica prin deschiderea portilor MACU pe strada Castanilor nr. 2A din Câmpina.