1. Alte activități de servicii
  2. »
  3. NutriFit Campina
Despre noi:

NutriFit Campina a luat nastere deoarece dorim sa aducem in mediul online cat si in comunitatea locala, o mai buna intelegere, educare si gestionare a modului in care  facem alegerile ce tin de stilul de viata, alimentatie si sport. 

Scopul NutriFit 

Secretul nostru este ca nu ne place sa gandim standard iar  programele noastre nu sunt despre nutriția si antrenamentele convenționale. Vom  lucra  alaturi  de clienti la personalizarea  alimentației și a  stilului de viață ținând cont de genetică, vârstă, obiective, necesități, preferințe, deficiențe nutriționale și multe altele, astfel ca, împreună, să obținem cele mai bune rezultate.

Produse si Servicii : 

  1. **Consultanță de Nutriție Integrativă:**

   – Oferim consultații de nutritie individuale/ familie/ in cadrul companiilor, în care evaluăm obiceiurile alimentare ale clienților și dezvoltăm planuri de nutriție personalizate – serviciu accesibil 100% online cat si fizic.

Programele oferite se axeaza pe nevoile si obiectivele identificate la clientii carora ma adresez. In urma raspunsurilor si a  feedback-ului obtinut din discutiile cu comunitatea online si locala , principalele directii pe care vor merge programele sunt: program de slabit, program de remodelare corporala, nutritia si sportul in timpul sarcinii si alaptare, regenerarea sistemului digestiv, educatia alimentara in randul copiilor si adultilor.

   *  Abordăm factori importanți, cum ar fi stresul, etapa din viata, patologiile existente, somnul și stilul de viață, pentru a oferi o perspectivă integrativa asupra sănătății și nutriției.

  1. **Programe de Antrenament Personalizate:**

   * Dezvoltăm programe de antrenament adaptate nevoilor și obiectivelor individuale ale clienților noștri – serviciu disponibil 100 % online cat si fizic.

   *Oferim instruire atât pentru antrenamentele la sala de sport, cât și pentru cele de acasă (online), pentru a face sportul accesibil și convenabil.

  1. **Sesiuni de Coaching Online:**

   * Oferim sesiuni de coaching online, care permit clienților să primească suport și îndrumare fără a fi nevoie să se deplaseze la studio-ul nostru fizic.

   *Aceste sesiuni pot acoperi aspecte precum monitorizarea progresului, setarea de obiective și depășirea obstacolelor.

  1. **Comunitate și Suport Online:**

   * Am creat o comunitate online, care este in permanenta dezvoltare unde clienții noștri se pot conecta, se pot motiva reciproc și pot împărtăși experiențele lor,  beneficiind de suportul unei echipe de profesionisti ( nutritionist, antrenor, bucatar profesionist, psiholog).

   * Această comunitate oferă suport continuu și un mediu în care clienții se simt in siguranta si motivați să-și atingă obiectivele.

  1. **Sesiuni de Consultanță Fizică:**

   – Studio-ul  fizic oferă un mediu prietenos și motivant pentru consultații de nutriție și antrenamente.

      6. **Evaluare și Ajustare Constantă:**

   * Monitorizăm progresul clienților și ajustăm planurile de nutriție și antrenament pentru a asigura rezultate optime.

   * Evaluăm în mod regulat obiectivele și ne asigurăm că acestea rămân aliniate cu nevoile și dorințele clienților.

Aceste servicii sunt concepute pentru a oferi un pachet complet pentru clienții noștri, ajutându-i să-și îmbunătățească sănătatea, să-și atingă obiectivele  și să ducă un stil de viață sănătos.

 

Produse și servicii:

 

  1. Programul “ Managementul Greutatii “  – Nutritie & Sport – disponibil in format online, fizic si hibrid.
      2. Programul “ Happy Mom Pregnancy “ – _ Nutritie & Sport – disponibil in format online, fizic si hibrid.

3. Programul“ Happy Mom First Year” – Nutritie & Sport – disponibil in format online, fizic si hibrid. 

     4. Ateliere Interactive Pentru Copii – educatie alimentara si  cooking class interactiv – disponibil in format fizic.

5. Webinarii Educationale cu diferite teme inspirate din sugestiile clientilor si persoanelor care ne urmaresc – disponibil in format online.

6. Programul Corporate – program educational special conceput pentru a contribui la imbunatatirea stilului de viata al angajatilor din companii – disponibil online si fizic.

 

 

Irina Visan  Nutritionist & Antrenor
Consiliere nutritionala
Consiliere nutritionala Specializata
Clase Pilates Online
Analizator Corporal Medical Mediana I 30
Cabinet Nutritie
Cabinet Nutritie
Irina Visan  Nutritionist & AntrenorConsiliere nutritionalaConsiliere nutritionala SpecializataClase Pilates OnlineAnalizator Corporal Medical Mediana I 30Cabinet NutritieCabinet Nutritie