1. Administrație publică și apărare
  2. »
  3. SC SOFPREST PROTECT SECURITY SRL
Despre noi:

Suntem o societate tanara, cu capital privat, integral romanesc, care acopera o plaja mare de servicii catre persoanele juridice si fizice, romane şi straine.

Investim in imaginea noastra prin urmare si in angajatii nostrii, tocmai de aceea va punem la dispozitie agenţi de pază bine  selecţionaţi şi foarte bine instruiţi,  antrenaţi şi atestati cu experienţă  în domeniu.

Obiectul de activitate al firmei cuprinde : Paza obiectivelor si control acces, Monitorizare si Interventie Rapida, Activitati de securitate, Garda de corp,  Instalari Sisteme de Securitate, Suport Paza, Cursuri agent securitate, Cursuri  de instruire teoretica si practica in domeniul armelor si munitiilor, Monitorizare Video 24/24 cu interventie rapida in caz de pericol, Transport valori cu autoturisme special amenajate.

Avem o experienta bogata în domeniul organizarii si implementarii dispozitivelor de paza, atat in ceea ce priveste factorul paza umana, cat si prin integrarea acestuia cu sisteme tehnice de supraveghere a tentativelor de efractie, a inceputurilor de incendiu, supraveghere video si control acces .

Ne desfasuram activitatea atat in judetul Prahova cat si in alte judete.

 

Produse și servicii:

PAZA UMANA

MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA

MONITORIZARE VIDEO 24/24

TRANSPORT VALORI

CURSURI AGENTI SECURITATE

CURSURI INITIERE ARME SI MUNITII

INSTALARI SISTEME DE SECURITATE

EVALUARI DE RISC LA SECURITATE FIZICA