1. Activități profesionale, științifice și tehnice
  2. »
  3. XCESS TOURS
Despre noi:

Despre noi

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor turistice, Agenția XCESS TOURS vă stă la dispoziție cu o gamă variată de oferte și vă ajută cu plăcere să vă conturați și să vă personalizați vacanța în funcție de dorințe, așteptări și buget, găsind întotdeauna soluțiile potrivite pentru un concediu reușit.

De ce XCESS TOURS?

Pentru ca prezentarea noastră să fie completă, vă informăm că o latură importantă a activității noastre o reprezintă grija pe care o avem în selectarea partenerilor cu care lucrăm, pentru ca activitatea de consiliere și vânzare de servicii de turism, pe care o efectuăm pentru turiștii noștri, să se efectueze în deplină siguranță.

Ce oferim ?

Servicii de transport intern și internațional (bilete de avion și bilete de autocar)
Servicii de cazare în țară și oriunde în lume
Pachete turistice interne
Pachete turistice externe, de grup sau individuale, cu avion, autocar sau pe cont propriu
Croaziere și destinații exotice
Organizarea de evenimente
Asigurări medicale de călătorie și asigurări storno
Rent-a-car

Misiune

Ne adresăm tuturor categoriilor sociale și de vârstă și facem tot ce ne stă în putință ca fiecare persoană care ne trece pragul să plece de la noi cu mulțumire în suflet și cu dorința de a reveni, bucuros că a îndrăznit să ne împărtășească dorințele legate de vacanța pe care o visează. Ne evidențiem prin grija manifestată față de clienți, prin responsabilitatea alegerilor făcute pentru aceștia și prin respectul necondiționat pentru cei care ne vizitează și apelează la serviciile noastre și considerăm că cea mai mare realizare, dincolo de orice beneficiu material, este satisfacția clienților noștri.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, vă oferim asistență gratuită ori de câte ori aveți nevoie și vă rugăm să ne contactati la numerele de telefon 0723.329.693 Câmpina,  sau pe adresa de e-mail office@xcesstours.ro