1. Activități profesionale, științifice și tehnice
  2. »
  3. The Best Arhitect Creativ SRL
Despre noi:

Suntem un Start UP infintat in anul 2022 prin programul Start Up student Innotech pentru care am primit un grant de 60000 euro pentru a ne realiza afacerea noastra si de asemenea pentru a putea gestiona un lucru si ceva nou pentru piata imobiliarelor din Campina. Suntem o firma de arhitectura si randari in 3d care are ca obiectiv  activitati de design specializat ce va dezvolta un mecanism de lucru pentru a realiza activitati de design specializat intr-un soft de arhitectură prin realizarea unui numar mare de comenzi , crearea a minim 3 locuri de munca in mun. Campina si promovarea de parteneriate cu dezvoltatori imobiliari și firme de arhitectura  in arealul Valea Prahovei, ulterior crescând la nivel national și international si de asemenea dezvoltarea de cursuri de formare in design 3D pentru tinerii din mun. Campina.

Cu ce venim nou pe piata?

Randare de exterior 3 D ,  Randare de interior 3 D, Vizualizari 3D – ale unor zone de analiza sau de interventie urbanistica  , Vizualizari cu amenajări exterioare sau peisagistică , Tur virtual special cu ajutorul ochelarilor VR , vizualizare 3D,  animatie.

Randarea 3D este un proces utilizat pentru a crea o structură animată de computer a unei clădiri, a unui aspect de locuință sau a unui produs. Arhitecții folosesc un software inovator de proiectare pe computer pentru a aduce la viață proprietățile de vis. Randarea 3D este în esență o colecție de imagini fotorealiste care sunt proiectate digital pentru a crea un model tridimensional al unei proprietăți. Randarea 3D necesită punerea în scenă, iluminarea și proiectarea obiectelor structurale.

Istoricul nostru pleaca de la dorinta unui client de-al firmei de consultanta CyberProject SRL la care este acelasi administrator ca si la compania The Best Arhitect Creativ SRL si prin urmare, ideea afacerii ne-a plecat de la un tanar client cu dorinte noi de inovare in mun. Campina, care tanar nu avea posibilitatea de a putea realiza o asemenea activitate de unul singur si stiind ca as putea fi beneficiara pe un asemenea domeniu am luat decizia de a putea realiza activitati de randari si proiectare in 3 d , fiind o afacere de creatie pentru noi, dat fiind ca experienta acumulata in afacerea de consultanta in acesare de fonduri europene nerambursabile ne-a acaparat intru totul, am luat decizia de a implementa acest tip de afacere in Campina care consideram ca poate ajuta viziunea firmei noastre si sa aduca tot ceea ce este nou in Campina, in acest domeniu.

Specificam ca suntem la inceput de drum, nu cunoastem cate societati de acest tip realizeaza o astfel de activitate in mun. Campina, insa stim doar ca ne dorim sa fim cei mai buni de pe piata cum de altfel incercam sa fim cei mai buni in absolut orice domeniu de activitate pe care o sa il creem noi in municipiul nostru.

Produse și servicii:

Randare de exterior 3 D – cu potential de utilizare de catre birourile de proiectare in prezentarile facute in fata beneficiarilor sau a unui public tinta.

Randare de interior 3 D cu potential de utilizare de catre studiourile de design interior in prezentarile facute in fata clientilor sau de catre birourile de proiectare.

Vizualizari 3D – ale unor zone de analiza sau de interventie urbanistica.

Vizualizari cu amenajări exterioare sau peisagistică utilizate in elaborarea interventiilor asupra unei zone verzi, o gradina sau o curte cu vegetatie.

Tur virtual special cu ajutorul ochelarilor VR, vizualizare 3D, animatie