1. Activități profesionale, științifice și tehnice
  2. »
  3. TERON SYSTEMS SRL
Despre noi:

Înființată în anul 1995 în orașul Câmpina, prima firma din grupul TERON, a devenit principalul furnizor zonal de produse și servicii profesionale specializate în comunicații, soluții de birou și sisteme moderne de gestionare a informației, monitorizare prin GPS si turism .Grupul de firme TERON activează în 2 centre, în Ploiești și Câmpina. Serviciile oferite de Teron Systems, acoperă în acest moment domenii de activitate diverse.

1. SOLUȚII PENTRU BIROU ( TERON SYSTEMS ) Cuprinde toată gama de echipamente necesare activităților de birou: – copiatoare, imprimante laser/Inkjet, plottere, scannere, faxuri.

Parteneri : KYOCERA, MINOLTA, DELL, HP, EPSON, CANON, LEXMARK, BENQ;

Computere toată gama; – distribuitor zonal pentru gama de multifuncționale Kyocera. – consultanță, asistență tehnică și service multifuncționale, imprimante, tehnică de calcul; – reîncărcări cartușe de cerneală și unități de toner -schimbare cilindrii, lamele, pinioane – papetărie: hârtie și articole din hârtie; materiale de comunicare, prezentare, organizare, arhivare; accesorii pentru birou; – case de marcat cu jurnal electronic– Firma este autorizată pentru modelele Daisy si Partner.

2. SERVICII PROFESIONALE:

– Servicii de turism ( TERON INTERTUR )

– Servicii de marketing și publicitate ( TEMEX ADVERTISING )

– Centru de copiere și printare A0+ ( TEMEX ADVERTISING )

– Închiriere multifuncționale color – OPTIPRINT, pentru zona PRAHOVA