1. Activități profesionale, științifice și tehnice
  2. »
  3. Geral Expert Solution
Despre noi:

Grupul Geral a luat fiinta in anul 2015 si a avut parte de o ascensiune spectaculoasa intr-un timp foarte scurt. La baza acestei ascensiuni sta o echipa tanara, cu viziune inovativa si optimista, fiecare membru fiind specialist pe domeniu sau. Impreuna am avut curajul de a ne lansa pe piata cu o varietate mare de servicii pe care le practicam cu profesionalism.

Misiunea noastra este aceea de a le oferi clientilor nostri siguranta, sanatate si stabilitate prin oferta diversificata de servicii si produse special gandite pentru aceste scopuri.

Valorile noastre ne-au însotit înca de la înființare și ne-au asigurat fiecare succes de până acum – Pasiune pentru calitate, flexibilitate, adaptarea la cerințele și nevoile clienț încredere și promptitudine. Fideli acestor valori, avem încredere că și pe viitor, vom fi cea mai potrivita alegere pentru fiecare dintre clienții și colaboratorii noștri.

Avantaje:

Cea mai bună izolație termică;

Costuri mici la încălzire și răcire;

Cea mai bună eficiență energetică;

Un spațiu ambiental izolat fonic;

Barieră împotriva umezelii;

Nu îngreunează structura, ci îi conferă rezistență.

Produse și servicii:

Grupul GERAL vă oferă servicii de izolație termică, hidro și fonică cu spumă poliuretanică cu celulă închisă sau spumă poliuretanică cu celulă deschisă, precum și servicii de ignifugare a lemnului și a materialelor textile. De asemenea oferim servicii de insectofungicidizare, servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

Izolație cu spumă poliuretanică
Izolație cu spumă poliuretanică
Izolație cu spumă poliuretanică
Izolație cu spumă poliuretanică exterior
Apelați cu încredere la serviciile noastre!
Infestație majoră de gândaci de bucătărie
Infestație medie de gândaci de bucătărie
Izolație cu spumă poliuretanicăIzolație cu spumă poliuretanicăIzolație cu spumă poliuretanicăIzolație cu spumă poliuretanică exteriorApelați cu încredere la serviciile noastre!Infestație majoră de gândaci de bucătărieInfestație medie de gândaci de bucătărie