1. Activități de spectacole, culturale și recreative
  2. »
  3. 2be Group SRL
Despre noi:

Pe frecventa 2be. furnizam servicii integrate de initiere, specializare si formare in domeniul educativ, recreativ, sportiv: cursuri de mers pe bicicleta (bikeschool), inchiriere biciclete & echipamente transport biciclete (2be rentals), organizare evenimente (2be events).

Viziune noastra este #intandem pentru o viata activa.

Scopul principal al acestui centru este sa serveasca interesul general de incurajare a folosirii mijloacelor de transport alternativ, nepoluant, precum si de a educa populatia in directia unui stil de viata sanatos si activ (social, economic, civic, sportiv).

Ca intreprindere sociala, ne ghidam dupa urmatoarele principii ale economiei sociale:

  • societatea actioneaza in scop social si/sau in interesul general al comunitatii
  • minimum 90% din profit va fi alocat realizarii scopului social si rezervei statutare
  • echitatea sociala fata de angajati: niveluri de salarizare echitabile, intre care nu pot exista diferente care sa depaseasca raportul de 1 la  8
Produse și servicii:

Cursuri de mers pe bicicleta – bikeschool

La cursurile bikeschool se poate inscrie orice persoana care nu stie sa mearga pe bicicleta sau care nu a mai mers de foarte mult timp si doreste sa isi reaminteasca, sub indrumarea unui instructor.

Varsta nu este un criteriu de acces. 4 ani? 60 ani? Instructorii bikeschool iti vor oferi cu aceeasi placere toate informatiile teoretice si practice de care ai nevoie pentru a te bucura toata viata de avantajele mersului pe 2 roti.

2be rentals
eveniment Royal Race 2021
eveniment Royal Race 2021
MTB de inchiriat
Electrice & MTB de inchiriat
Bike taxi si suport transport
Bicicleta cu 2 locuri - tandem de inchiriat
Biciclete pentru copii
Adresa 2be
Bikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicleta
Bikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicleta
IBikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicleta
2be rentalseveniment Royal Race 2021eveniment Royal Race 2021MTB de inchiriatElectrice & MTB de inchiriatBike taxi si suport transportBicicleta cu 2 locuri - tandem de inchiriatBiciclete pentru copiiAdresa 2beBikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicletaBikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicletaIBikeschool -scoala care te invata sa mergi pe bicicleta