Elstar Group a luat ființă în Câmpina în anul 1995 și a început cu o mică papetărie, care de-a lungul timpului a crescut frumos, s-a dezvoltat și s-a extins, acum având deja două magazine cu acelasi specific de activitate și o librărie, care vin în sprijinul nevoilor elevilor, părintilor, cât și a societăților comerciale sau de stat.

Moto-ul “Elstar sprijina educatia”  l-am adoptat pentru că ne dorim să construim, în felul nostru, o comunitate unită, educată și frumoasă, așa cum este renumele orașului nostru.

Estar Group a început prin a sprijini mai întâi școlile. Organizăm  în fiecare an, în colaborare cu școlile din zonă, evenimente pentru copii. La orele de abilități practice, o echipa Elstar Group se deplasează la școală, și cu produsele noastre învățăm copiii să facă diverse activități de creație. De la felicitări pentru mămici la mărțișoare, picturi si modelaje din plastilina, quilling și multe alte activități creative.

De asemenea petrecerile cu concursuri, premii si multă distracție de 1 Iunie, au devenit o tradiție pentru copiii din Campina si împrejurimi.

Apoi a apărut Libraria Elstar și spațiul ei deosebit,care și-a atras singură idei de colaborare.

Ideea noastra a fost aceea de a invita copii alături de profesorii lor pentru o ora de lectură desfășurată în alt spațiu decât cel rigid de la scoală, astfel încât aceștia să se apropie încet dar sigur de bucuria de a citi.

Apoi a venit  idea de a organiza  serate culturale, care au prins foarte bine și deja ne bucurăm de un număr însemnat de serate culturale la Librăria Elstar.

Printre invitați ne bucurăm să îi enumerăm pe D-l Teodor Baconski, D-na Ana Blandiana, D-l Armand Goșu, Adrian Lesenciuc și nu în ultimul rând, scriitorii noștri câmpineni.

Cel mai recent proiect  se numește “Tete-a-Tete”. O serie de interviuri cu oamenii din Câmpina și nu numai, care activează în diverse domenii. Interviurile se filmează în Librăria Elstar și mai apoi sunt transmise prin intermediul canalelor de social media.

Ne bucurăm de fiecare proiect în parte, suntem în permanență deschiși la noi idei de proiecte și activități și suntem mândri că putem pune umărul la dezvoltarea activității culturale a comunității.