Pasiunea și dorința de a duce cofetăria la rang de artă

Suntem o echipă dedicată, pentru care dezvoltarea și învățarea continuă este baza pentru succes și pentru produse de calitate.

Creativi, adevărați artiști în ceea ce privește cofetăria, sau cunoscători ai rețetelor consacrate, ei sunt făuritori de opere de artă.

Fie că vorbim despre echipa din laborator sau de personalul din cofetării, toți sunt parte a unui mecanism, care în final asigură succesul.

Ne mândrim cu premiile noastre deoarece în spatele lor stau oameni valoroși care au muncit și care au investit timp și multă pasiune pentru a duce la nivel de artă meseria de cofetar. Experiențele din cadrul concursurilor și-au pus amprenta pe modul în care lucrăm: dorința de a atinge perfecțiunea și simțul critic ne însoțesc și acum zi de zi.

De curând, Echipa Delice a câștigat premiul „Cele mai bune praline din lume” la Trofeul Mondial de CiocolaterieGelaterie și Patiserie, unde a reprezentat Romania

În fiecare an participăm la competiții internaționale și obținem, de cele mai multe ori, Locul I.

Unul dintre premiile recente este Medalia de Aur obținută la Culinary World Cup 2018, de către reprezentantul Cofetăriilor Delice, Alexandru Chitic, sub îndrumarea doamnei Carmela Dragomir.

Opera de artă realizată cu multă atenție și o tehnică desăvârșită a atras atenția tuturor la renumitul concurs.

Alte competiții, în cadrul cărora echipa Delice International a câștigat premii importante sunt:

  • Olympiade der Köche 2008 şi 2012 (Locul I)
  • Campionatul International de Gatit 2009 – sectiunea Dulciuri
  • Concursul International de Gastronomie 2013
  • Concursul Internaţional de la Luxemburg – locul II mondial
  • Villeroy & Boch Culinary World Cup 2010