fbpx

Un proiect dezvoltat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun

Cumpara de langa casa
Afacerea mea
Avada Festival
Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Sâmbătă, 18 iunie 2022, în Parcul Soceram, în intervalul orar 10:00 – 19:00, a avut loc Festivalul Afacerilor Locale în cadrul căruia câmpinenii au avut ocazia de a cunoaște firmele din oraș și de a descoperi produse locale.

Cele peste 35 de afaceri participante au fost grupate, în funcție de domeniul lor de activitate, în patru zone expoziționale: Viața Bună de lângă casă, Piața Urbană de lângă casă, Savoarea Gustului de lângă casă, Pentru Casă de lângă casă. Vizitatorii evenimentului au regăsit la Festival afaceri din domenii precum sănătate și agrement, comerț și servicii, HoReCa, grădină și bricolaj.

Atelierele interactive și demonstrațiile captivante ale membrilor proiectului Cumpără de lângă casă au captat atenția publicului, au fost un prilej de interacțiune între câmpineni și i-au îndemnat pe aceștia să poarte conversații plăcute.

Atmosfera de festival a fost completată de concertul cu muzică live și de Roata Norocului, la care vizitatorii au avut șansa de a câștiga unul dintre multele premii puse la bătaie de organizatorii evenimentului și de firmele expozante, de la cadouri Cumpără de lângă casă și pachete cu produse artizanale, până la vouchere și obiecte fabricate în Câmpina.

A fost o bucurie să aducem împreună câmpinenii la Festivalul Afacerilor Locale!  Mulțumim tuturor vizitatorilor și participanților, sperăm să continuăm dialogul între noi și să dezvoltăm împreună Câmpina!

Detalii

Dată:
iunie 18, 2022
Oră:
10:00 am - 7:00 pm

Loc de desfășurare

Parcul Soceram
Câmpina, Prahova 105600 România

Organizator

Asociația cartierelor Câmpinița și Muscel
Go to Top