fbpx

Un proiect dezvoltat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun

Cumpara de langa casa
Afacerea mea
Avada Festival
Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Pe data de 5 mai 2022 am avut plăcerea de a organiza prima noastră întâlnire de business, în cadrul căreia am discutat despre importanța colaborării între antreprenorii câmpineni, cu scopul de a dezvolta comunitatea și orașul.
Evenimentul „Câmpina – de la afacerea ta, la o comunitate prosperă” i-a adus pe antreprenorii locali alături de:
🟢 reprezentanți ai CEC Bank, care au prezentat oportunitățile de finanțare de care firmele mici și mijlocii pot beneficia
🟢 Matei Chirică, consultant financiar care a descris modalitățile de accesare a fondurilor europene
🟢 Oana Chivu, CEO Dolphin, care s-a concentrat pe oportunitățile de digitalizare și promovare în mediul online ale afacerilor.
Ne-am bucurat de discursurile oferite de Rudolf Leica, coordonatorul proiectului nostru, de prezentarea susținută de Daniela Duiculescu, Vicepreședintele Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, dar și de vorbele încurajatoare ale Cătălinei Stănean, Director de Marketing Soceram, unul dintre partenerii inițiativei. Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu, antreprenori locali și fondatori ai două firme membre ale inițiativei noastre, au vorbit despre ceea ce i-a atras la proiectul Cumpără de lângă casă și au descris poveștile din spatele firmelor pe care le conduc.
Suntem recunoscători pentru prezența speakerilor și mulțumim tuturor invitaților care ne-au fost alături. Am petrecut o după-amiază plăcută alături de invitați și membri, am discutat relaxați și am avut șansa de a planifica, într-o ambianță plăcută, cum să creștem împreună.
Sperăm să ne vedem în număr și mai mare la evenimentele care vor urma, pentru a ne putea bucura cu toții de o comunitate unită, prosperă, capabilă să facă față provocărilor.
🟠 www.cumparadelangacasa.ro – creștem împreună!

Detalii

Dată:
mai 5, 2022
Oră:
4:00 pm

Organizator

Asociația Câmpina Curată

Loc de desfășurare

Etu Pizza & Grill
DN1, km 96
Cornu de jos, România
Go to Top