1. Hoteluri și restaurante
  2. »
  3. SC DABOV SRL
Despre noi:

Început în urmă cu 20 ani, ca un mic atelier de producție mobilier, DABOV se remarcă astăzi prin gradul înalt de performanță pe care îl aduce în proiectele sale. Biroul nostru de proiectare și atelierul de execuție, alături de o suită de colaboratori din sfera designului de mobilier și interioare pot să vă ofere soluții pentru orice tip de spatiu. Cu o echipă dinamică și dornică să experimenteze, reușim să aducem un plus de valoare în toate proiectele în care suntem implicați.

Experiența DABOV

Procesul de amenajare a unui spațiu, interior sau exterior, necesită o bună comunicare între client și contractori de la concept și până la instalarea ultimului detaliu. De multe ori, viziunea clientului se alterează treptat, trecând de la designer la proiectant la executant și ulterior la montajul final. Alături de DABOV aveți o comunicare directă cu un singur partener. Întreg procesul, de la preluarea dimensiunilor și până la montajul final al pieselor de mobilier, este asigurat de echipa noastră. Design interior și vizualizări 3D, consultanță de specialitate, proiectare și execuție de mobilier sunt domeniile în care DABOV este partenerul tău de drum. Cu o experiență de 20 de ani în execuție de mobilier, dintr-o gamă largă de materiale, atelierul nostru poate livra produse la cel mai înalt nivel de performanță. Atenția la detaliu a echipelor noastre de montaj o să satisfacă și cele mai exigente standarde iar produsele noastre de top oferă o durabilitate mare în utilizare pe termen lung.
Aceasta este Experiența DABOV. Control total asupra proiectului tău interior. Un singur partener pentru visul tău.

Design Rezidențial

Locuințele pentru noi sunt cele mai personale proiecte. Aici preferințele și nevoile clienților noștri sunt prioritare. Consultanța noastră este în primul rând tehnică și financiară iar la nivel de design suntem foarte deschiși la opiniile dumneavoastră.
Alături de DABOV, amenajarea locuinței este un proces simplu, în care clientul deține controlul și are ultimul cuvânt. Noi vă suntem alături doar pentru a fi siguri că procesul nu este o povară pentru dumeavoastra și că produsul final este exact ce v-ați dorit!

Design Pentru Birouri

Indiferent de spațiul în care vă desfășurați afacerea, sau de natura acesteia, DABOV poate fi partenerul dumneavoastră în amenajarea interioară. Echipa noastră de design vă este alături în dezvoltarea unui concept identitar care să fie atât funcțional cât și elegant.
Pentru spațiile mari de birouri cu nevoi de adaptare și flexibilitatea oferim soluții modulare de mobilier de birouri cât și servicii de mentenanță și reorganizare.
Alături de DABOV, mobilierul de birou este croit pentru locația în care vă desfășurați activitatea motiv pentru care aveți garanția eficentizarii maxime a spațiului pe care îl aveți la dispoziție. Lucrăm cu o gamă largă de materiale și finisaje ce vă pot oferi imaginea pe care o vreți asociată brand-ului dumeavoastra.
Elemente decorative cu plante vii alături de un front office elegant și o șală de așteptare confortabilă pot face diferență în relația cu oamenii ce ajung la dumeavoastra în birou.

Design Ospitalier

Necesitățile de design când vine vorba de industria hotelieră, țin în primul rând de originalitate. DABOV este gata să ofere soluții inventive și moderne pentru a produce un efect special până și în cea mai simplă cameră de hotel.
În ultimii ani am colaborat în cadrul unor proiecte de amenajare a unor hoteluri de 4 și 5 stele din țară, cât și din stainatate. Am produs astfel mobilier la cel mai înalt standard de performanță prin integrarea sistemelor de top de la Hafele atât la glisare cât și la senzorii de lumină.
Am demonstrat încă o dată că suntem capabili să oferim produse de top, proiectate și executate în totalitate în cadrul companiei noastre.

Design Comercial

În portofoliul nostru se regăsesc și lucrări de amenajare interioară și producție de mobilier pentru magazine ce vând la rândul lor o gamă variată de produse. Alături de noi găsiți soluții pentru orice tip de display care să scoată în evidență produsele și serviciile dumneavoastră.
În acest domeniu , performanța companiei noastre se regăsește în producția unor case de schimb valutar de tip Stand-alone ce au ajuns în interiorul Mall-urilor din București, Brașov, Baia Mare și Timișoara.
Executate din HPL lucios, cu forme curbe și accesorii din plante, aceste piese de mobilier ies în evidență prin identitate, elaganta și performanță.