1. Construcții
  2. »
  3. SC DABOV SRL
Despre noi:

Început în urmă cu 20 ani, ca un mic atelier de producție mobilier, DABOV se remarcă astăzi prin gradul înalt de performanță pe care îl aduce în proiectele sale. Biroul nostru de proiectare și atelierul de execuție, alături de o suită de colaboratori din sfera designului de mobilier și interioare pot să vă ofere soluții pentru orice tip de spatiu. Cu o echipă dinamică și dornică să experimenteze, reușim să aducem un plus de valoare în toate proiectele în care suntem implicați.

Experiența DABOV

Procesul de amenajare a unui spațiu, interior sau exterior, necesită o bună comunicare între client și contractori de la concept și până la instalarea ultimului detaliu. De multe ori, viziunea clientului se alterează treptat, trecând de la designer la proiectant la executant și ulterior la montajul final. Alături de DABOV aveți o comunicare directă cu un singur partener. Întreg procesul, de la preluarea dimensiunilor și până la montajul final al pieselor de mobilier, este asigurat de echipa noastră. Design interior și vizualizări 3D, consultanță de specialitate, proiectare și execuție de mobilier sunt domeniile în care DABOV este partenerul tău de drum. Cu o experiență de 20 de ani în execuție de mobilier, dintr-o gamă largă de materiale, atelierul nostru poate livra produse la cel mai înalt nivel de performanță. Atenția la detaliu a echipelor noastre de montaj o să satisfacă și cele mai exigente standarde iar produsele noastre de top oferă o durabilitate mare în utilizare pe termen lung.
Aceasta este Experiența DABOV. Control total asupra proiectului tău interior. Un singur partener pentru visul tău.

Design Rezidențial

Locuințele pentru noi sunt cele mai personale proiecte. Aici preferințele și nevoile clienților noștri sunt prioritare. Consultanța noastră este în primul rând tehnică și financiară iar la nivel de design suntem foarte deschiși la opiniile dumneavoastră.
Alături de DABOV, amenajarea locuinței este un proces simplu, în care clientul deține controlul și are ultimul cuvânt. Noi vă suntem alături doar pentru a fi siguri că procesul nu este o povară pentru dumeavoastra și că produsul final este exact ce v-ați dorit!

Design Pentru Birouri

Indiferent de spațiul în care vă desfășurați afacerea, sau de natura acesteia, DABOV poate fi partenerul dumneavoastră în amenajarea interioară. Echipa noastră de design vă este alături în dezvoltarea unui concept identitar care să fie atât funcțional cât și elegant.
Pentru spațiile mari de birouri cu nevoi de adaptare și flexibilitatea oferim soluții modulare de mobilier de birouri cât și servicii de mentenanță și reorganizare.
Alături de DABOV, mobilierul de birou este croit pentru locația în care vă desfășurați activitatea motiv pentru care aveți garanția eficentizarii maxime a spațiului pe care îl aveți la dispoziție. Lucrăm cu o gamă largă de materiale și finisaje ce vă pot oferi imaginea pe care o vreți asociată brand-ului dumeavoastra.
Elemente decorative cu plante vii alături de un front office elegant și o șală de așteptare confortabilă pot face diferență în relația cu oamenii ce ajung la dumeavoastra în birou.

Design Ospitalier

Necesitățile de design când vine vorba de industria hotelieră, țin în primul rând de originalitate. DABOV este gata să ofere soluții inventive și moderne pentru a produce un efect special până și în cea mai simplă cameră de hotel.
În ultimii ani am colaborat în cadrul unor proiecte de amenajare a unor hoteluri de 4 și 5 stele din țară, cât și din stainatate. Am produs astfel mobilier la cel mai înalt standard de performanță prin integrarea sistemelor de top de la Hafele atât la glisare cât și la senzorii de lumină.
Am demonstrat încă o dată că suntem capabili să oferim produse de top, proiectate și executate în totalitate în cadrul companiei noastre.

Design Comercial

În portofoliul nostru se regăsesc și lucrări de amenajare interioară și producție de mobilier pentru magazine ce vând la rândul lor o gamă variată de produse. Alături de noi găsiți soluții pentru orice tip de display care să scoată în evidență produsele și serviciile dumneavoastră.
În acest domeniu , performanța companiei noastre se regăsește în producția unor case de schimb valutar de tip Stand-alone ce au ajuns în interiorul Mall-urilor din București, Brașov, Baia Mare și Timișoara.
Executate din HPL lucios, cu forme curbe și accesorii din plante, aceste piese de mobilier ies în evidență prin identitate, elaganta și performanță.

Avantaje:

Design excelent și calitate, la un preț accesibil

Ne place foarte mult designul bun. Rezultatul? Produse inovatoare și colecții exclusive. Piese care iau în considerare fiecare spațiu și fiecare realitate. Iar pentru proiectanții noștri, a lucra cu noi înseamnă a face parte dintr-un parteneriat pe picior de egalitate în care sunt luate în considerare interesele lor.

Produse și servicii:

Suntem „diferiți prin design”

Primul pas in colaborarea cu DABOV sta in stabilirea unei relatii personale si intr-o vizita de teren. Intr-o prima discutie cu un reprezentat din echipa noastra se stabileste tipul proiectului – design interior integral sau doar executie de mobilier. Se intocmeste un releveu al spatiului si se poarta primele discutii pe baza carora se contureaza o schita si un concept.
Alaturi de dumneavostra se afla pentru consultanta un specialist din echipa noastra, care va oferii toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face o alegere buna atat financiar cat si stilistic.

In aceasta prima etapa clientul se familiarizeaza cu materialele si finisajele din palmaresul nostru si se stabilesc conditiile de colaborare.

Design excelent și calitate, la un preț accesibil

Ne place foarte mult designul bun. Rezultatul? Produse inovatoare și colecții exclusive. Piese care iau în considerare fiecare spațiu și fiecare realitate. Iar pentru proiectanții noștri, a lucra cu noi înseamnă a face parte dintr-un parteneriat pe picior de egalitate în care sunt luate în considerare interesele lor.

A doua etapa este una de creatie. Bazele colaborarii au fost stabilite. Acum este timpul pentru dezvoltarea conceptului. Alaturi de un reprezentat din echipa de design se stabilesc elementele cheie ale proiectului, materiale si metode de lucru. Se realizeaza machete si vizualizari 3D ale spatiilor pentru a ne asigura ca o sa primiti exact ceea ce va doriti.

Aceasta etapa este una foarte importanta pentru noi. Clientul trebuie sa fie convins de solutiile pe care urmeaza sa le executam, motiv pentru care noi punem mult accent pe comunicare. Expertii nostri va stau la dispozitie atat timp cat va este necesar pentru a ajunge la imaginea dorita.

Etapa aceasta se termina prin realizarea proiectului final ce ultarior se va duce la executie.

A treia etapa incepe prin calcularea unei oferte de pret pentru proiectul finalizat la etapa precedenta. In cazul in care oferta noastra este pe placul dumneavoastra, se achita un avans si procesul de de executie incepe.

Atelierul nostru dispune de tehnologie de top pentru executarea mobilierului dintr-o gama larga de materiale. Producem de mai bine de 20 ani mobilier interior din PAL melaminat, MDF vopsit, HPL in combinatie cu sticla, metal si chair si plante vii oferite de colaboratorii nostrii. Credem in experimentare, iar atelierul nostru este un spatiu deschis proiectelor vizionare.

Acceptam mereu provacari noi si incercam sa ne autodepasim fie prin proiecte dezvoltate in interior fie prin asocieri cu arhitecti si designeri din exterior.

In portofoliul nostru se regasesc si lucrari de amenajare interioara si productie de mobilier pentru magazine ce vand la randul lor o gama variata de produse. Alaturi de noi gasiti solutii pentru orice tip de display care sa scoata in evidenta produsele si serviciile dumneavoastra.

In acest domeniu , performanta companiei noastre se regaseste in productia unor case de schimb valutar de tip Stand-alone ce au ajuns in interiorul Mall-urilor din Bucuresti, Brasov, Baia Mare si Timisoara.

Executate din HPL lucios, cu forme curbe si accesorii din plante, aceste piese de mobilier ies in evidenta prin identitate, elaganta si performanta.

  • Design rezidential
  • Design birouri
  • Design ospitalier
  • Design comercial