1. Activități de spectacole, culturale și recreative
  2. »
  3. Dahlia École de Mode
Despre noi:

Credem în educația alternativă și ne dorim să creștem copii care să devină cea mai bună versiune posibilă a lor. Oferim un mediu în care copiii noștri se transformă în oameni frumoși, în gânditori empatici, dar cu spirit critic, care nu renunță atunci când se confruntă cu provocări.

Dahlia École de Mode este o oportunitate în viaţa oricărui copil sau adolescent pentru a-şi dezvolta abilităţile sociale într-un mod elegant. Urmând cursurile Dahlia Ecole de Mode, copilul dumneavoastră îşi va forma un viitor solid, prin încredere de sine, o atitudine calmă, integritate şi leadership. Lecţiile şcolii îi vor oferi deprinderi care îl vor însoţi pe tot parcursul vieţii. Participanţii vor dezvolta abilităţi noi, care îi vor ajută să îşi dirijeze activităţile sociale sau şcolare cu uşurinţă şi rafinament.

Obiectivul nostru este să oferim un sprijin pentru dezvoltarea personală, a abilităţilor sociale și a stilului personal; pentru a îmbogăți simţurile de etică, de estetică și pe cel al integrității. Ne dorim să creștem încrederea de sine și calităţile de lider, să învățăm împreună despre cultură, bune maniere în funcţie de context și să deprindem respectului de sine și față de ceilalți. De asemenea, vorbim despre abilităţile de comunicare digitală și despre standarde şi protocol în scris.